Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest prestigieuze NVM woningmakelaars uit het hoge segment door geheel Nederland, om uw bereik en belangen nog beter te kunnen behartigen. Voor meer informatie omtrent al onze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

LEERSUM

Ginkelseweg 17 - 3956KJ
€825.000 k.k.
foto 1 Ginkelseweg
foto 2 Ginkelseweg 17
foto 3 Ginkelseweg 17
foto 4 Ginkelseweg 17

Bekijk alle 51 afbeeldingen

Description

WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUWEN OP ROYAAL PERCEEL

Op een schitterende locatie in het buitengebied van Leersum is deze woonboerderij met diverse bijgebouwen gelegen op een perceel van maar liefst 6.760 m². Door de indeling van het voor- en achterhuis is deze woning bij uitstek geschikt voor mantelzorg of inwonende ouders/kinderen. De riante bijgebouwen bieden diverse mogelijkheden voor onder meer een bedrijf aan huis of hobbymatig gebruik. De stallen, bak en weides maken dit object tevens ideaal voor de paardenliefhebber. U rijdt binnen enkele minuten met uw paard het natuurgebied van het Leersumse Veld in!

Het Leersumse Veld en omgeving heeft 60 km aan gemarkeerde ruiterpaden. De routes door het bos worden afgewisseld door heide en zandverstuivingen.

Leersum is centraal gelegen en goed bereikbaar via de A12 en diverse N-wegen. De alledaagse voorzieningen van Leersum zijn op fietsafstand gelegen. Het natuurgebied van het Leersumse Veld en de Leersumse plassen zijn op loopafstand gelegen. Vele andere bossen van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug om heerlijk te recreëren zijn tevens in de directe omgeving gelegen.

KENMERKEN
BOUWJAAR 1927
BOUWWIJZE Traditioneel gebouwd met een pannen gedekt zadeldak
ISOLATIE Dubbele beglazing, grotendeels spouwmuren met isolatie en dak- en vloerisolatie
WOONOPPERVLAKTE ca. 220 m²
INHOUD ca. 859 m²
EXTERNE BERGRUIMTE ca. 303 m²
PERCEELOPPERVLAKTE ca. 6.760 m²

INDELING
VOORHUIS
BEGANE GROND
De voorste entree aan de zijkant van de woning geeft toegang tot de hal van het voorhuis, welke is voorzien van het toilet en de meterkast. Vanuit de royale woonkamer heeft u schitterend uitzicht over de voorgelegen tuin en weilanden. De woonkeuken is zowel via de woonkamer als via een tuindeur toegankelijk en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De badkamer is ingedeeld met een douche, een wastafel en een toilet. Vanuit de keuken is de kelder met de nodige provisieruimte bereikbaar. De opkamer erboven is geschikt als bijvoorbeeld studeer- of speelkamer.

1E VERDIEPING
Middels een vaste trap vanuit de opkamer is de riante slaapkamer op de eerste verdieping van het voorhuis toegankelijk. De kamer is open tot in de nok waardoor het ruimtelijke gevoel versterkt wordt. Vanaf hier heeft u wederom schitterend uitzicht over de voorgelegen landerijen.

ACHTERHUIS
BEGANE GROND
De tweede entree aan de zijkant van de woning geeft toegang tot de hal van het achterhuis, die is voorzien van een tweede meterkast, het toilet en de trapopgang. De royale woonkamer biedt ruimte voor meerdere zithoeken en heeft een sfeervolle uitstraling doordat een aantal houten balken in het zicht is gelaten. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren naar buiten. De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is tevens toegankelijk via een hal aan de achterzijde van de woning.

De begane grond van het achterhuis is voorzien van vloerverwarming.

1E VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De royale master bedroom is aan de voorzijde gelegen en is open tot in de nok, waardoor het ruimtelijke gevoel versterkt wordt. Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime vergelijkbare kamers. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, een douche, een toilet en een dubbele wastafel en is uitgerust met vloerverwarming. Aan weerszijden van de woning zijn twee brede dakkapellen geplaatst die zich uitstrekken over alle drie de slaapkamers en de badkamer.

2E VERDIEPING
Vanaf de overloop op de eerste verdieping is middels een vlizotrap een vliering met de nodige bergruimte toegankelijk.

BIJGEBOUWEN
Een stenen bijgebouw naast de woning bestaat uit een garage voor één auto, een fietsenberging en een wasruimte met hierin tevens de CV-opstelling voor het voorhuis (Nefit 2018). Dit bijgebouw is voorzien van een houten garagedeur, twee loopdeuren en elektra.

Het royale bijgebouw aan de achterzijde van de woning is in steen opgetrokken en als volgt ingedeeld. Op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde een kantoor en een berging met de CV-opstelling voor het achterhuis (Nefit 2013). De verdieping boven deze voorzijde is als bergruimte in gebruik. Er zijn tevens twee garages aanwezig, beiden uitgerust met een elektrische garagedeur. Een hal aan de zijkant is middels een achterdeur van buitenaf bereikbaar en is uitgerust met een keukenblok en een badkamer voorzien van een toilet en een douche. Hier is tevens de trapopgang naar de verdieping boven de achterzijde.
Dit bijgebouw is voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie, water en elektra, alsmede een pomp voor grondwater.

Een riante stenen schuur is gedeeltelijk ingericht met paardenstallen en deels ingedeeld als loods. Er zijn drie ruime paardenboxen met automatische drinkbakken en te openen bovendeuren aan de buitenzijde aanwezig. Het gedeelte aan de voorzijde is voorzien van een elektrische overheaddeur en een handbediende deur. Dit bijgebouw is in spouw gebouwd en voorzien van een betonvloer, elektra en water.

In het weiland aan de achterzijde bevindt zich een stenen schuur met voormalige dierenverblijven, die tevens is voorzien van water en elektra.
Een ruime houten schuur met zadeldak is uitgerust met een betonvloer en openslaande deuren. Deze schuur is voorzien van water, elektra en de aansluitingen voor riolering en gas waardoor dit bijgebouw vele mogelijkheden biedt.

Er is tevens een houten tuinhuis met een betonvloer en elektra aanwezig.

BIJGEBOUW 1E VERDIEPING
Deze verdieping is ingedeeld als appartement met een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met een wastafel. De verdieping is uitgerust met een bergvliering en bergruimte achter knieschotten. De overloop is uitgerust met de CV-opstelling voor het appartement (Nefit 2013).

TUIN
De tuin is aangelegd met een gazon en diverse borders. Aan de voorzijde van de woning is een paardenbak en een groot weiland aanwezig. Achter de paardenstallen aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een tweede kleiner weiland.


BIJZONDERHEDEN
- Het object heeft een enkele woonbestemming, maar is door de indeling van het voor- en achterhuis bij uitstek geschikt voor mantelzorg of inwonende ouders/kinderen

Features

Transfer of ownership
price
€ 825.000 k.k
Status
aktief
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Woonboerderij
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1927
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
220 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
859 m3
Plot size
6760 m2
ContactpersoonMadeleine Buise
Real estate agent

+31 6 54 62 16 71
info@buisevansoest.nl

Buise van Soest Makelaars

Molenplein 1A
2242 HV Wassenaar


070-5117300


info@buisevansoest.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us