Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest prestigieuze NVM woningmakelaars uit het hoge segment door geheel Nederland, om uw bereik en belangen nog beter te kunnen behartigen. Voor meer informatie omtrent al onze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BILTHOVEN

Nicolailaan 19 - 3723 HR
€895.000 k.k.
foto 1 Nicolailaan
foto 2 Nicolailaan 19
foto 3 Nicolailaan 19
foto 4 Nicolailaan 19

Bekijk alle 67 afbeeldingen

Description

Aan een fraaie groene laan gelegen, verrassend ruime geschakelde villa. De villa is gebouwd in 1960 en in 1968 op een optimale wijze uitgebouwd, waardoor er een bruto vloeroppervlakte is gerealiseerd van maar liefst 560m²! De villa wordt omgeven door een prachtige (bos-)tuin, op een perceel van meer dan 1.250m², dat meerdere mogelijkheden en zeer veel vrijheid en privacy biedt.

Deze solide gebouwde villa heeft een inhoud van meer dan 1.500m³ en biedt veel leefruimte en gebruiksmogelijkheden. Door haar indeling is deze zeer geschikt voor (grotere) gezinnen en/of kantoor/praktijk aan huis. Huis en tuin bieden uitstekende mogelijkheden om het wooncomfort aan de eigentijdse wensen aan te passen. Op korte afstand bevinden zich scholen, wandelbossen en de winkels van "het kleine dorp".

Indeling “voorhuis”:
Entree, hal met toilet. Aan de voorzijde bevinden zich een hobby-/werkruimte, de halfopen keuken en de woonkamer met haard. Aan de tuinzijde achter bevindt zich een ruime aanbouw met openslaande deuren naar een terras. Deze ruimte met grote lichtstraat is in gebruik als eetkamer. Eveneens bevindt zich hier een aparte werkkamer. Via de vaste trap is de zeer royale eerste verdieping bereikbaar. Deze bestaat uit een overloop met toilet en aparte badkamer met ligbad en douche, vier ruime slaapkamers met vaste kasten, een kamer met een garderobekast en een dakterras. Via een losse trap is vanaf deze overloop de ruime bergzolder met stahoogte bereikbaar.

Indeling “achterhuis”:
Het achterhuis heeft een eigen buitenentree en verbinding met het voorhuis, zowel beneden als boven. Via een hal en gang met toilet en de buitenentree, is er een drietal, in grootte variërende, slaapkamers, alle met vaste kastruimten en wastafels, bereikbaar en een tweetal doucheruimten. Er is een tweede overloop met vaste trap vanuit de aanbouw die toegang biedt tot een zeer royale multifunctionele zolderruimte die ook kan worden verdeeld in twee royale (slaap-)kamers. Onder dit in 1968 aangebouwde deel bevinden zich meerdere kelder- en hobbyruimten (ruim 60m²) die ook via de buitenzijde bereikbaar zijn.

Bijzonderheden:
Dit is een villa om te bekijken en te zien hoeveel mogelijkheden deze biedt. De villa is deels voorzien van dubbelglas. De netto gebruiksoppervlakte bedraagt 362m² en overige inpandige ruimten 81m². Perceel grootte 1.250m².

Features

Transfer of ownership
price
€ 895.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
geschakelde woning
Construction period
1960
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
362 m2
Exterior space attached to the building
22 m2
External storage space
81 m2
Volume in cubic meters
1500 m3
Plot size
1250 m2
ContactpersoonMadeleine Buise
Real estate agent

+31 6 54 62 16 71
info@buisevansoest.nl

Buise van Soest Makelaars

Molenplein 1A
2242 HV Wassenaar


070-5117300


info@buisevansoest.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us