Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van de meest prestigieuze NVM woningmakelaars uit het hoge segment door geheel Nederland, om uw bereik en belangen nog beter te kunnen behartigen. Voor meer informatie omtrent al onze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

WASSENAAR

Schouwweg 72 Bnr3.1 - 2243 BJ
€825.000 k.k.
foto 1 Schouwweg
foto 2 Schouwweg 72 Bnr3.1
foto 3 Schouwweg 72 Bnr3.1
foto 4 Schouwweg 72 Bnr3.1

Bekijk alle 9 afbeeldingen

Description

Comfortabel wonen en comfortabel leven, het kan in Parq Residence aan de Schouwweg in Wassenaar. In dit Rijksmonument en in de geplande nieuwe vleugel worden 35 nieuwe luxe appartementen ontwikkeld die u alle luxe en comfort bieden die u zich maar kunt wensen.
De 33 appartementen en 2 studio’s variëren van 147m2 tot 236m2 en beschikken over een royaal balkon of dakterras. De verrassende nisjes, hoge ramen, authentieke openslaande deuren en de bijzondere indeling geven ieder appartement een eigen karakter. Bovendien beschikt elk appartement over twee parkeerplaatsen ( waarvan minimaal 1 in de ondergrondse parkeergarage). Alle appartementen zijn vanzelfsprekend bereikbaar met de lift. Voor een aantal biedt de lift zelfs directe toegang tot de woning.

-- De oplevering vindt naar verwachting plaats omstreeks het tweede kwartaal van 2019.
________________________________________________________________
APPARTEMENT 3.1 betreft een 3-kamer appartement op de derde woonlaag, woonoppervlak 165m2 (GBO), met zitkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, wasruimte met cv opstelling en diverse buitenruimtes.

De afwerking is van hoge kwaliteit en voor de badkamer en keuken worden merken gebruikt met de juiste luxe uitstraling. De indeling van de badkamer en keuken is flexibel, u kunt deze dus helemaal aanpassen aan uw specifieke woonwensen.

Bijzonderheden:
* wonen in het groen
* goede buitenruimtes
* nabij het centrum van Wassenaar en uitvalswegen
* royale appartementen met hoog afwerkniveau
* woonoppervlak betreft het aantal m2 GBO (gebruiksoppervlak)
* de aangegeven inhoud (m3) is indicatief
-- In de koopsom is inbegrepen een stelpost van € 36.000,= (incl. BTW) voor de keuken en € 27.000,=/33.500,= (incl. BTW) voor de badkamers.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Parq Residence.

Ondanks dat deze presentatie met grote zorg is samengesteld kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventueel foutief opgegeven afmetingen, oppervlakten en overige data. De gegevens hebben uitsluitend een indicatief karakter. Koper wordt in de gelegenheid gesteld eventueel zelf nader onderzoek te (laten) uitvoeren.
U kunt deze presentatie beschouwen als een uitnodiging tot het doen van een aanbod.

Dit kantoor behartigt in deze de belangen van de verkopende/verhurende partij. Als koper/huurder heeft u eigen onderzoeksplicht, neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Features

Transfer of ownership
price
€ 825.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
tussenverdieping
Building type
Construction period
2017
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
165 m2
Exterior space attached to the building
21 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
517 m3
Plot size
m2
ContactpersoonMadeleine Buise
Real estate agent

+31 6 54 62 16 71
info@buisevansoest.nl

Buise van Soest Makelaars

Molenplein 1A
2242 HV Wassenaar


070-5117300


info@buisevansoest.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us